Administratief Medewerk(st)er

Word jij Tunderman's Bureaubaas? (32 - 40 uur)

Tired of the same old, same old in your daily routine? Nou, wij zijn dat ook! Daarom zijn we op zoek naar een Administratief Medewerk(st)er bij Tunderman om wat pit en humor toe te voegen aan onze dynamische crew.

Wat ga je doen?

Jij wordt de meester van het papierwerk, de ninja van de vrachtdocumenten, en de redder in administratieve nood voor onze gewaardeerde klanten. Als je ooit hebt gedroomd van een dag vol spanning, sensatie en… dossiers, dan is dit jouw roeping.

Wie zoeken we?

Nou, in de eerste plaats willen we jou. Maar hier zijn een paar dingen die je met je moet meebrengen om bij ons te passen:

  • Een MBO-denk- en werkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in de logistiek, maar we houden van een verrassing.
  • Een rijbewijs (B, de ‘B’ staat voor “Buitengewoon handig”).
  • Nederlandse taalvaardigheid is een must, en als je jezelf kunt redden in het Engels, heb je een streepje voor. Spreken van een woordje Duits? Dat zou ons echt verbazen (in a good way).
  • Ervaring met douane documentatie is als de kers op de taart, maar we zijn bereid om te onderhandelen over een andere smaak.

Waarom werken bij ons?

Nou, we zijn geen fans van monotonie. We hebben een hekel aan ‘9 tot 5’. We zijn als een Netflix-serie die je binge-watcht tot het ochtendgloren. Maar wat nog belangrijker is, we zijn een geweldig team, we zijn financieel solide en we bieden niet alleen een salaris waar je blij van wordt, maar ook extra voordelen.

We zijn serieus als het gaat om transport, maar we houden ook van een goede grap (of twee).

Dus, als je gelooft dat je de sterke persoonlijkheid hebt die we zoeken, dan nodigen we je uit om je CV en sollicitatie te sturen naar hr@vbemsagroup.com.

Heb je vragen over de vacature? Bel ons gerust! Of, als bellen niet jouw ding is, stuur dan je vragen per e-mail naar hr@vbemsagroup.com.